Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Agenda en mediamomenten D66 februari 2002

Datum nieuwsfeit: 18-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: D66
Zoek soortgelijke berichten

D66-actualiteiten uit Europa


Agenda en mediamomenten Februari

18/02/2002

Televisie:

Vrijdag 15 februari is Lousewies van der Laan te zien in het programma "Oog in oog" met Astrid Joosten, waar Laurens Jan Brinkhorst te gast is (20.30h op NL3, herhaling zaterdag om 12.00h.)

Agenda:

Er zijn deze maand twee plenaire zittingen: van 4 - 7 februari in Straatsburg en van 27 -28 februari in Brussel. Op de agenda staan o.a.: drugsbeleid, status en stemrecht van langdurig ingezeten in de EU, het conflict in het Midden Oosten, gelijke behandeling mannen en vrouwen.

Vrijdag 8 en zaterdag 9 februari is Lousewies van der Laan bij het D66 congres in Krasnapolsky in Amsterdam.

Maandag 11 februari spreekt Lousewies van der Laan voor de Werkgroep Buitenland van D66.

Maandag 11 februari spreekt Lousewies van der Laan voor de Werkgroep Vrouwenrechten/Mensenrechten van D66.

Dinsdag 19 en woensdag 20 februari vergadert de Commissie Burgelijke Vrijheden, Justitie en Binnelandse Zaken waar Lousewies van der Laan Vice-voorzitter van is.

Dinsdag 19 februari is er een algemen vergadering van GLOBE (Global Legislators for a Balanced Environment) waar waar Lousewies van der Laan Vice-voorzitter van is.

Woensdag 20 februari is Lousewies van der Laan aanwezig bij de opening van de tentoonstelling "De keuze van...." in Nieuwspoort, Den Haag. Zij heeft het schilderij "Little Blue Riding Hood" van Clemens Briels uitgeleend voor deze tentoonstelling.

Woensdag 20 februari spreekt Lousewies van der Laan bij de Internationale Vrouwenconferentie in Rotterdam.

Donderdag 21 februari is Lousewies van der Laan aanwezig bij de lezing van Jack Straw, Minister van Buitendlandse Zaken van de VK, in Den Haag

Maandag 25 en dinsdag 26 februari vergadert de Begrotingscommissie waar Lousewies van der Laan plaatsvervangend lid van is. Op de agenda staat o.a. de begroting 2003.

Op donderdagmiddag woont Lousewies van der Laan meestal het bewindspersonenoverleg van D66 bij.


---

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie