Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 18-02-2002

Datum nieuwsfeit: 18-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 18-02-2002 Persbericht district Aa & Dommel

TANKEN ZONDER BETALEN

Een onbekende gebleven bestuurder van een witte Ford escort heeft zondagavond bij het tankstation aan de Schijndelseweg in Sint Oedenrode voor een bedrag van 46,39 getankt en is daarna zonder te betalen weggereden.

GEHOORD TERZAKE VERNIELING

Door de eigenaar van een horecazaak aan de Peperstraat in Vught werd gister-avond een man herkend die in de nacht van 8 op 9 februari een ruit van zijn zaak zou hebben vernield. De man is vrijwillig met de gewaarschuwde politie meegegaan en verhoord. Hij bekende die avond wel in de zaak te geweest maar ontkende een ruit te hebben vernield.

AANGEHOUDEN

Vanmorgen is in zijn woonplaats Eindhoven een 38-jarige man aangehouden. De man wordt er van verdacht in de periode van september tot december 1999 meer-dere keren betrokken te zijn geweest bij inbraken in sportkantines in Schijndel, Sint Oedenrode en Eindhoven. Hij is in verzekering gesteld en wordt thans gehoord.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie