Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vrijplaats Koppenhinksteeg Leiden presenteert financieringsplan

Datum nieuwsfeit: 18-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

maandag 18 februari 2002

Stichting Vrijplaats Koppenhinksteeg presenteert financieringsplan

Door de Stichting Vrijplaats Koppenhinksteeg (SVK), vertegenwoordiger van de in Koppenhinksteeg en Hooglandse Kerkgracht gevestigde EuroDusnie projecten en van onafhankelijk sociaal-cultureel centrum Bar en Boos, is aan V.o.f. de Verandering, bureau voor projectbegeleiding en organisatieontwikkeling, opdracht gegeven voor het opstellen van een globaal financieringsplan voor Vrijplaats Koppenhinksteeg. Dit ter ondersteuning van de alternatieven, die door de SVK worden aangedragen, voor de bouwplannen van de gemeente Leiden in het gebied van de Koppenhinksteeg. Deze financieringsplan is als Word attachment met dit persbericht meegestuurd. U kunt het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie