Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ANWB - NNBT: Waterkaarten die nat mogen worden

Datum nieuwsfeit: 18-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 17 FEBRUARI 2002

Nieuw: Waterkaarten die nat mogen worden

De ANWB presenteert een serie vernieuwde Waterkaarten die gedrukt zijn op water- en scheurvast materiaal. Kaarten die tegen een buitje kunnen. De ANWB/WV Waterkaart B Friesland/Fryslan en de ANWB/WV Waterkaart Friese Meren (papieren versie) zijn tot stand gekomen in samenwerking met het Noord-Nederlands bureau voor Toerisme.

Alle voordelen van de vernieuwde ANWB/WV Waterkaarten op een rij:

kaarttitels worden gedrukt op water- en scheurvast materiaal

brug- en sluistijden zijn aan de hand van nummers op de kaart snel op te zoeken in de ANWB/VVV Wateralmanak deel 2, editie 2002.

het kaartbeeld is ingrijpend gemoderniseerd en verbeterd

de legenda is verder uitgebreid

ANWB/VVV Waterkaarten 2002/2003

De Waterkaarten B Friesland/Fryslan, Friese Meren (papieren versie), C Noordwest-Overijssel, E Randmeren en Flevoland en J Grote Rivieren West zijn verkrijgbaar vanaf de HISWA (26 februari) en daarna bij alle ANWB-verkooppunten, ANWB/VVV-agentschappen, VVV's, boekhandels en warenhuizen en te bestellen via www.anwb.nl. De Waterkaarten L Grote Rivieren Oost, N Biesbosch en P/R Vinkeveense & Loosdrechtse Plassen verschijnen begin april.

ANWB/VVV Wateratlassen - vernieuwd

Aan de Wateratlas A Groningen en Drenthe (met Eems-Dollardgebied) zijn nu de vaarwegen van Drenthe toegevoegd. Bovendien zit aan het omslag nu een uitklapbare overzichtskaart. Waterkaart A is verkrijgbaar vanaf de HISWA, prijs 16,95.

De Wateratlas D Gelderse IJssel en Wateratlas M Limburgse Maas hebben nu de verwijzing naar Wateralmanak deel 2 voor de brug- en sluistijden en het nieuwe kaartbeeld. Prijs 9,95 per stuk. De Wateratlassen D en M zijn verkrijgbaar in de loop van het voorjaar.

Intensievere samenwerking ANWB en NNBT

De ANWB en het Noord-Nederlands Bureau voor Toerisme (NNBT) gaan intensiever samenwerken. De directeur van de ANWB, Guido van Woerkom, en de voorzitter van het NNBT, Jan van Heukelum, gooien op donderdag 28 februari om 16.30 uur op de HISWA in Utrecht in de ANWB-stand (nummer 01.002) het roer demonstratief om.

Daarmee laten zij het eerste samenwerkingsproduct ANWB/VVV Waterkaart B Friesland/Fryslan te water.

Deze vernieuwde waterkaart is gedrukt op water- en scheurvast papier en kan dus tegen een buitje. U bent van harte welkom bij de 'te waterlating' van ons eerste samenwerkingproduct.

De ANWB/VVV Waterkaart B Friesland/Fryslan is verkrijgbaar op de HISWA (26 februari t/m 3 maart) en daarna bij alle ANWB-verkooppunten, ANWB/VVV-agentschappen, VVV's, boekhandels en warenhuizen en te bestellen via internet (anwb.nl).

noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie