Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SoftCell neemt deel aan PSA Informatie Center

Datum nieuwsfeit: 18-02-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


---
SoftCell neemt deel aan PSA Informatie Center
---

Driebergen, 02/18/2002

SoftCell neemt voortaan deel in het PSA Information Center dat recent is opgezet om organisaties die geïnteresseerd zijn in Professional Services Automation snel, gratis en efficiënt van alle relevante informatie over PSA te voorzien. Het nieuwe platform is een uniek samenwerkingsverband waaraan verschillende leveranciers van oplossingen, diensten en producten deelnemen. SoftCell is leverancier van de 3rdWAY Solutions, oplossingen die het mogelijk maken de infrastructuur voor collaborative-commerce-modellen te implementeren.

Het PSA Information Center (www.psainfo.nl) is een initiatief van ADES Managementstrategieën. PSA is in 1999 geïntroduceerd als ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie