Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jaguar shoes official 'supplier' Jaguar F1 racing

Datum nieuwsfeit: 18-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

JAGUAR SHOES

Jaguar shoes official 'supplier' Jaguar F1 racing

Persbericht, 18 februari 2002

Racen en lópen met een 'JAG'
JAGUAR SHOES OFFICIAL- SUPPLIER - JAGUAR RACING

Onlangs is Jaguar Shoes official 'supplier' van het Jaguar F1 Racing team geworden. Dit betekent dat vanaf komend Formule 1 seizoen het gehele Jaguar Racing team (circa 200 medewerkers waaronder coureur Eddie Irvine en teamleider Niki Lauda) zich niet alleen met Jaguars op wielen bezig zullen houden maar ook tijdens representatieve activiteiten op Jaguars zullen lopen. Het team koos voor halfhoge veterschoen die net als de Jaguar X-type gekenmerkt wordt door stijl en kwaliteit. Een schoen niet alleen geschikt voor coureurs maar voor iedereen die een echte 'Jag' in zijn bezit wil hebben.

ALL IN A NAME?
Het Jaguar F1 Racing team van Niki Lauda was op zoek naar schoenen die gedragen konden worden buiten de race en tijdens het reizen van circuit naar circuit. Al snel werd er contact opgenomen met het in Kaatsheuvel gevestigde Jaguar Shoes. Ruud Schaapsmeerders, Managing Director Jaguar Shoes: 'Ik weet nog goed dat ik blij verrast was met het telefoontje van Jaguar F1 Racing. We zijn meteen aan de slag gegaan met onze ontwerper Fred de la Bretonière om de beste schoen voor het team te ontwikkelen. Na een aantal besprekingen in Engeland is de uiteindelijke schoen bepaald en het suppliership in samenzijn van Niki Lauda contractueel vastgelegd. Onze fotograaf heeft deze bijzondere gebeurtenis natuurlijk vastgelegd. Diezelfde ochtend heeft Lauda het eerste productiepaar in ontvangst genomen. Wij zijn bijzonder trots op het feit dat het team van Niki Lauda gekozen heeft voor onze schoenen.'

OLAV MOL
Inmiddels heeft er ook een gesprek plaatsgevonden tussen het Nederlandse bedrijf Jaguar Shoes en Olav Mol, hét gezicht van de Formule 1 in ons land. 'Olav is heel enthousiast, hij heeft bewondering voor onze professionele benadering van de herenschoenen markt. Hij heeft maar liefst 12 jaar ervaring met de Formule 1 en liet tijdens het gesprek duidelijk merken dat onze innovatieve denkwijze hem zeer aansprak'aldus Schaapsmeerders. Olav Mol is 'erg in zijn nopjes' met Nederlandse bedrijven die de mogelijkheden van de Formule 1 zien. Hij weet als geen ander dat de populariteit van de Formule 1 op dit moment ongekend hoog is.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie