Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven e.o 18-02-2002

Datum nieuwsfeit: 18-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 18-02-2002
1e persbericht 18 februari 2002


Berichten uit de regio

Eindhoven: Dronken bestuurder rijdt tegen lantaarnpaal Een 32-jarige automobilist uit Geldrop is maandag om 1.30 uur op de Geldropseweg aangehouden. De man was op de Geldropseweg met zijn auto tegen een lantaarnpaal gereden. De paal was uit de grond gereden, de auto was total loss en de bestuurder had gedronken. Hij blies bijna
1,25 promille. De man was niet gewond. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Rectificatie naam dodelijk slachtoffer De 86-jarige man die afgelopen zaterdag omkwam bij een aanrijding op de Locatellistraat is niet genaamd Langeeraar maar Langeraar. Door een typfout is de naam verkeerd in het persbericht gekomen.

Helmond: Vrouw bedreigt medebewoonster met mes
In een woning aan de Molenstraat is zondag om 21.30 uur een 19-jarige vrouw uit Helmond aangehouden. De vrouw huurt evenals drie andere vrouwen een kamer in deze woning. Zondagavond werd ze plotseling kwaad, nadat de andere vrouwen een grapje met haar uithaalden. Ze pakte een mes en bedreigde een 23-jarige medebewoonster met dat mes. Zij sloeg ook enkele keren met het mes tegen haar bovenarm. Hierdoor ontstonden kneuzingen. De 19-jarige vrouw is voor verder onderzoek ingesloten in een cel.

Helmond: Inbraak in berging
Tussen donderdagmorgen en maandagmorgen is ingebroken in een berging van een flat aan de Twijnsterhof. De toegangsdeur van de berging is opengebroken. Uit de berging is een groene Batavus damesfiets gestolen. De waarde is ongeveer 400,=.

Budel: Man verdacht van inbraak
Maandag om 3.55 uur is op het Capucijnerplein een 45-jarige man uit Budel aangehouden. De man werd aangehouden nadat was ingebroken in een tabakszaak aan de Nieuwstraat. Daar was een ruit ingeslagen en uit de winkel was rookwaar gestolen. De aangehouden verdachte werd in de buurt gesignaleerd en bij onderzoek bleek dat hij een hamer onder zijn kleding verborgen hield. De man is ingesloten om verder onderzoek te doen.

Bergeijk: Onder invloed
Op het Kerkpad is zondag om 14.40 uur een 43-jarige automobilist uit het Belgische St. Truiden betrapt op het rijden onder invloed. De man was met zijn auto tegen een geparkeerde auto gereden. Hij blies 1,5 promille. Hij moest zijn rijbewijs inleveren. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Reusel: Bestuurder landbouwvoertuig onder invloed Een 17-jarige jongen uit Hooge Mierden is maandag om 0.50 uur op de Markt aangehouden. De jongen reed met een landbouwvoertuig en vervoerde in de laadbak acht jongeren met fietsen. De jongen bleek gedronken te hebben en blies 1,9 promille. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie