Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Woudseweg wordt veiliger

Datum nieuwsfeit: 18-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Zuid-Holland

8-02-2002
Woudseweg wordt veiliger

De Provincie Zuid-Holland maakt de Woudseweg (N223) veiliger door de aanleg van een extra fietspad. Hiervoor moet voornamelijk Elsehout en Esdoornhout (216 bomen) en 300 m2 bosplantsoen langs de noordzijde van de Woudseweg wijken. Maandag 18 februari start de provincie met de rooi- en snoeiwerkzaamheden in de gemeente Schipluiden, tussen de A4 en 't Woudt. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 9.00 uur en 16.00 uur en duren tot 22 februari. Een verkeersregelinstallatie moet de veiligheid waarborgen van de medewerkers van het ingehuurde groenbedrijf en de weggebruikers. Hierdoor kunnen vertragingen en filevorming ontstaan.

De aanleg van een apart fietspad moet de situatie veiliger maken. De Woudseweg heeft nu aan één zijde een behoorlijk druk en vrij smal fietspad. Doordat er slechts één fietspad is, moeten fietsers de weg oversteken om het fietspad te bereiken. Door de aanleg van een extra fietspad wordt het bestaande fietspad ontlast en hoeven fietsers de weg niet meer over te steken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Melva Rosaria, afdeling communicatie,
tel 070 441 63 69

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie