Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ouderenspreekuren over bijzondere bijstand Maassluis

Datum nieuwsfeit: 18-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

11-2-2002

Ouderenspreekuren over bijzondere bijstand

Iedere twee weken worden er op vier verschillende plaatsen in Maassluis speciale spreekuren gehouden waar ouderen terecht kunnen voor informatie over de bijzondere bijstand. Ouderen kunnen hier niet alleen terecht voor algemene informatie over allerlei regelingen en voorzieningen in het kader van de bijzondere bijstand, maar ook met vragen die betrekking hebben op de eigen persoonlijke situatie.

De planning voor de eerstvolgende reeks spreekuren ziet er als volgt uit:
maandag 18 februari van 11.00 tot 12.00 uur in wijkgebouw de Flat aan de Burgemeester Schwartzlaan;
dinsdag 19 februari van 10.00 - 11.00 uur in dienstencentrum De Vliet;
woensdag 20 februari van 10.00 - 11.00 uur in Zonneweelde; donderdag 21 februari van 10.00 - 11.00 uur in dienstencentrum De Vloot.

Stadhuis
Op werkdagen is er overigens altijd van 9.00 tot 11.30 uur een speciaal spreekuur voor het aanvragen van bijzondere bijstand bij de afdeling sociale zaken en werkgelegenheid in het stadhuis. Hier kan iedereen terecht. Bovendien is er op werkdagen een telefonisch spreekuur tussen 11.30 en 12.30 uur. Cliënten kunnen dan rechtstreeks contact opnemen met hun eigen consulent. Overige belangstellenden die informatie wensen kunnen tijdens het spreekuur bellen met telefoonnummer 5931935. De spreekuren buiten het stadhuis zijn uitsluitend bedoeld voor ouderen voor wie de komst naar het stadhuis mogelijk een belemmering vormt om bijzondere bijstand aan te vragen. Wie niet in staat is om naar de spreekuren in het stadhuis te komen kan contact opnemen met telefoon 5931935. Er kan dan een afspraak worden gemaakt om een huisbezoek af te leggen.

Overige documenten:
Ouderenspreekuren over bijzondere bijstand

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie