Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste Internet Content Inspectie High Capacity Netwerken

Datum nieuwsfeit: 18-02-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Eerste Internet Content Inspectie voor High Capacity Netwerken

Tel Aviv / IJsselstein, 18 februari 2002 Aladdin Knowledge Systems (NASDAQ: ALDN) en Radware (NASDAQ: RDWR), marktleider op het gebied van Intelligent Application Switching, hebben heden een strategische samenwerking aangekondigd voor de nieuwe Aladdin-Radware oplossing, het snelste content-inspectieproduct voor high-speed, high-capacity netwerken dat op dit ogenblik beschikbaar is.

De Aladdin-Radware oplossing is een combinatie van Aladdin's eSafe Gateway contentbeveiligings- en antivirussoftware en Radware's CSD-AV, een smart ITM (Internet Traffic Management) device. Het is het eerste device waarmee high-capacity Internet contentbeveiliging en ?beheer mogelijk is voor grote ondernemingen of xSP, met vijf keer performance-productiecapaciteit. Snelle Internetverbindingen van max. OC3 (155 Mbps) en meer kunnen nu gemakkelijk ondersteund worden via de unieke combinatie van Aladdin- en Radware-technologie.

Door gebruik te maken van hardware-accelerated smart routing en NitroInspection Routing (NIR), een snel op MIME-type gebaseerd routing policy system waarop patent is aangevraagd, biedt de nieuwe Aladdin-Radware oplossing websurfing zonder latentie en met behoud van uitgebreide contentbeveiliging. Met de nieuwe oplossing kan zelfs voor de drukste netwerken voor een efficiënte contentinspectie worden gezorgd.

"Na de recente aanvallen door Nimda, Code Red en andere vandalen in 2001 gaan wij ervan uit dat het vijandige codefenomeen op het Internet aanzienlijk zal toenemen dit jaar," zei Brian Burke, senior researchanalyst bij IDC. "Contentbeveiliging en antivirus oplossingen moeten kunnen meegroeien met een organisatie tijdens diens voortdurende updating van zijn Internetverbinding. De Aladdin-Radware oplossing biedt efficiëntie, gekoppeld aan full load balancing en hoge beschikbaarheid, hetgeen zeer aantrekkelijk is voor grote organisaties met zeer drukke netwerken."

De Aladdin-Radware oplossing biedt de volgende, in de branche ongekende voordelen:
· Pro-actieve contentbeveiliging ? blokkeert vijandige en onproductieve content.
· Schaalbare architectuur ? zorgt voor efficiëntie voor zelfs de drukste netwerken.
· Controle over fail-over ? zorgt voor een hoge mate van beschikbaarheid.
· Bandbreedtebeheer ? verkeer en bandbreedtetoewijzing en het stellen van prioriteiten.
· Extra applicatiebeveiliging ? bescherming tegen bekende protocol- en applicatieaanvallen.
· Extra verkeers-doorstuuropties voor DNS, VoIP, Telnet, Rshell, etcetera.


· Redirects TCP/IP traffic by protocol (HTTP/FTP/SMTP) to servers in a Content Security Farm
· Redirects HTTP traffic according to selected MIME types to servers in a Content Security Farm
· Send trusted FTP traffic directly to the LAN without inspection
· Provides full load balancing capabilities
· Provides full high availability capabilities
· Blocks specific HTTP traffic according to selected MIME types
"Internet-connectiviteit in grote organisaties is constant aan het groeien. Deze organisaties zijn op dit ogenblik eigenlijk niet meer in staat op efficiënte wijze webverkeer te controleren," zei Shimon Gruper, VP Internet Technologies VP eSafe bij Aladdin Knowledge Systems. "Onze samenwerking met Radware heeft voor een unieke oplossing gezorgd die eindelijk grondige en efficiënte contentinspectie levert aan organisaties met high-speed Internetverbindingen."".

"Onze Application Switching technologie stuurt op intelligente wijze geselecteerde content naar de meest beschikbare server in netwerkomgevingen met een hoge verwerking," zei Doron Goldberg, VP Telecom Business bij Radware. "Radware's SynApps architectuur levert ook full path health monitoring, het doorsturen van verkeer, bandbreedtebeheer, applicatiebeveiliging en DoS-bescherming. Door een partnerschap met Aladdin aan te gaan hebben wij onze technologieën gecombineerd om systeemperformance te verbeteren en de levering van content te optimaliseren door eindgebruikers van online content te voorzien, vrij van virussen en andere vijandige code."

over eSafe: Aladdin's eSafe producten - eSafe Desktop, eSafe Enterprise, eSafe Gateway en eSafe Mail - leveren de meest uitgebreide vorm van bescherming tegen vijandige elementen op het Internet en geven gebruikers het vertrouwen veilig over het Internet te kunnen surfen.

eSafe is het enige totaalpakket met veiligheidsoplossingen op de markt dat pro-actieve bescherming biedt van gateway tot desktop tegen alle vormen van vijandige inhoud zoals virussen, vandalen en wormen. Maar meer dan alleen antivirusbescherming stopt eSafe de toegang tot websites met een onbehoorlijke of kwaadaardige content, zoals haatliteratuur of pornografie en zorgt ervoor dat uitgaande emails geen geheime of verboden content kunnen versturen.

Unieke eigenschappen die alleen in Aladdin's eSafe oplossing worden gevonden zijn:
· NitroInspection? technologie voor efficiënte on-the-fly contentinspectie
· MacroTerminator? technologie als bescherming tegen nieuwe en onbekende macrovirussen
· GhostMachine? technologie als bescherming tegen versleutelde, muterende en polymorfe virussen
· SmartScript? filtertechnologie als bescherming tegen kwaadaardige scripts embedded in emails of wabpagina's

Radware: Radware houdt zich bezig met de levering van Intelligent Application Switching, en garandeert daarmee de beste functionering en servicing van IP-applicaties en ondernemingsverkeer op Internet. Radware past applicatiebehoeften aan de netwerkinfrastructuur aan om zo naadloos resources toe te wijzen, optimaliseert applicatiebediening en vergroot de beveiliging door voor integriteit van de cruciale zakelijke processen te zorgen. Radware's oplossingen richten zich op de behoeften van grote(re) ondernemingen, serviceproviders en e-commerce business via één of meer award-winning producten zoals: Web Server Director (WSD), Cache Server Director (CSD), FireProof, LinkProof, Peer Director, CertainT 100. De uitgebreide suite bedient end-to-end applicatie-operaties, en levert een robuuste en schaalbare garantie voor netwerkverkeer. Bezoek Radware's website op www.radware.com.

Aladdin Knowledge Systems Aladdin (Nasdaq: ALDN) is toonaangevend op het gebied van digitale beveiliging en levert al oplossingen voor software- en Internetbeveiliging sinds 1985. Aladdin levert aan 30.000 klanten over de hele wereld. Aladdin's producten omvatten: de op USB gebaseerde eToken voor gebruikersauthenticatie en e-commercebeveiliging; de eSafe-lijn van antivirus- en contentbeveiligingsoplossingen die PC's en netwerken beschermen tegen vijandige, ongepaste en niet-productieve Internetcontent; HASP en Hardlock, op hardware gebaseerde softwarebeveiligingssystemen die het werk van software-ontwikkelaars beschermen; en Privilege, een softwarelicentie- en distributieplatform. Bezoek voor meer informatie Aladdin's Web site op www.eAladdin.com.

Aladdin Knowledge Systems BV, Postbus 352, 3400 AJ IJsselstein. Telefoon: +31 (0)30-6880 800, email: (info@eAladdin.nl) Contactpersoon: P.H.M. van Ruiten, algemeen directeur.

Aladdin is Benelux-lid van de Stichting Business Software Alliance (BSA) en founding member van de Safe Internet Foundation Nederland (SIF website: www.sif.nl).


---
The contents of this email and any attachments are confidential. It is intended for the named recipient(s) only. If you have received this email in error please notify the system manager or the sender immediately and do not disclose the contents to any one or make copies.


** eSafe scanned this email for viruses, vandals and malicious content **
---

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie