Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste Internet Content Inspectie High Capacity Netwerken

Datum nieuwsfeit: 18-02-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Eerste Internet Content Inspectie voor High Capacity Netwerken

Tel Aviv / IJsselstein, 18 februari 2002 Aladdin Knowledge Systems (NASDAQ: ALDN) en Radware (NASDAQ: RDWR), marktleider op het gebied van Intelligent Application Switching, hebben heden een strategische samenwerking aangekondigd voor de nieuwe Aladdin-Radware oplossing, het snelste content-inspectieproduct voor high-speed, high-capacity netwerken dat op dit ogenblik beschikbaar is.

De Aladdin-Radware oplossing is een combinatie van Aladdin's eSafe Gateway contentbeveiligings- en antivirussoftware en Radware's CSD-AV, een smart ITM (Internet Traffic Management) device. Het is het eerste device waarmee high-capacity Internet contentbeveiliging en ?beheer mogelijk is voor grote ondernemingen of xSP, met vijf keer performance-productiecapaciteit. Snelle Internetverbindingen van max. OC3 (155 Mbps) en meer kunnen nu gemakkelijk ondersteund worden via de unieke combinatie van Aladdin- en Radware-technologie.

Door gebruik te maken van hardware-accelerated smart routing en NitroInspection Routing (NIR), een snel op MIME-type gebaseerd routing policy system waarop patent is aangevraagd, biedt de nieuwe Aladdin-Radware oplossing websurfing zonder latentie en met behoud van uitgebreide contentbeveiliging. Met de nieuwe oplossing kan zelfs voor de drukste netwerken voor een efficiënte contentinspectie worden gezorgd.

"Na de recente aanvallen door Nimda, Code Red en andere vandalen in 2001 gaan wij ervan uit dat het vijandige codefenomeen op het Internet aanzienlijk zal toenemen dit jaar," zei Brian Burke, senior researchanalyst bij IDC. "Contentbeveiliging en antivirus oplossingen moeten kunnen meegroeien met een organisatie tijdens diens voortdurende updating van zijn Internetverbinding. De Aladdin-Radware oplossing biedt efficiëntie, gekoppeld aan full load balancing en hoge beschikbaarheid, hetgeen zeer aantrekkelijk is voor grote organisaties met zeer drukke netwerken."

De Aladdin-Radware oplossing biedt de volgende, in de branche ongekende voordelen:
· Pro-actieve contentbeveiliging ? blokkeert vijandige en onproductieve content.
· Schaalbare architectuur ? zorgt voor efficiëntie voor zelfs de drukste netwerken.
· Controle over fail-over ? zorgt voor een hoge mate van beschikbaarheid.
· Bandbreedtebeheer ? verkeer en bandbreedtetoewijzing en het stellen van prioriteiten.
· Extra applicatiebeveiliging ? bescherming tegen bekende protocol- en applicatieaanvallen.
· Extra verkeers-doorstuuropties voor DNS, VoIP, Telnet, Rshell, etcetera.


· Redirects TCP/IP traffic by protocol (HTTP/FTP/SMTP) to servers in a Content Security Farm
· Redirects HTTP traffic according to selected MIME types to servers in a Content Security Farm
· Send trusted FTP traffic directly to the LAN without inspection
· Provides full load balancing capabilities
· Provides full high availability capabilities
· Blocks specific HTTP traffic according to selected MIME types
"Internet-connectiviteit in grote organisaties is constant aan het groeien. Deze organisaties zijn op dit ogenblik eigenlijk niet meer in staat op efficiënte wijze webverkeer te controleren," zei Shimon Gruper, VP Internet Technologies VP eSafe bij Aladdin Knowledge Systems. "Onze samenwerking met Radware heeft voor een unieke oplossing gezorgd die eindelijk grondige en efficiënte contentinspectie levert aan organisaties met high-speed Internetverbindingen."".

"Onze Application Switching technologie stuurt op intelligente wijze geselecteerde content naar de meest beschikbare server in netwerkomgevingen met een hoge verwerking," zei Doron Goldberg, VP Telecom Business bij Radware. "Radware's SynApps architectuur levert ook full path health monitoring, het doorsturen van verkeer, bandbreedtebeheer, applicatiebeveiliging en DoS-bescherming. Door een partnerschap met Aladdin aan te gaan hebben wij onze technologieën gecombineerd om systeemperformance te verbeteren en de levering van content te optimaliseren door eindgebruikers van online content te voorzien, vrij van virussen en andere vijandige code."

over eSafe: Aladdin's eSafe producten - eSafe Desktop, eSafe Enterprise, eSafe Gateway en eSafe Mail - leveren de meest uitgebreide vorm van bescherming tegen vijandige elementen op het Internet en geven gebruikers het vertrouwen veilig over het Internet te kunnen surfen.

eSafe is het enige totaalpakket met veiligheidsoplossingen op de markt dat pro-actieve bescherming biedt van gateway tot desktop tegen alle vormen van vijandige inhoud zoals virussen, vandalen en wormen. Maar meer dan alleen antivirusbescherming stopt eSafe de toegang tot websites met een onbehoorlijke of kwaadaardige content, zoals haatliteratuur of pornografie en zorgt ervoor dat uitgaande emails geen geheime of verboden content kunnen versturen.

Unieke eigenschappen die alleen in Aladdin's eSafe oplossing worden gevonden zijn:
· NitroInspection? technologie voor efficiënte on-the-fly contentinspectie
· MacroTerminator? technologie als bescherming tegen nieuwe en onbekende macrovirussen
· GhostMachine? technologie als bescherming tegen versleutelde, muterende en polymorfe virussen
· SmartScript? filtertechnologie als bescherming tegen kwaadaardige scripts embedded in emails of wabpagina's

Radware: Radware houdt zich bezig met de levering van Intelligent Application Switching, en garandeert daarmee de beste functionering en servicing van IP-applicaties en ondernemingsverkeer op Internet. Radware past applicatiebehoeften aan de netwerkinfrastructuur aan om zo naadloos resources toe te wijzen, optimaliseert applicatiebediening en vergroot de beveiliging door voor integriteit van de cruciale zakelijke processen te zorgen. Radware's oplossingen richten zich op de behoeften van grote(re) ondernemingen, serviceproviders en e-commerce business via één of meer award-winning producten zoals: Web Server Director (WSD), Cache Server Director (CSD), FireProof, LinkProof, Peer Director, CertainT 100. De uitgebreide suite bedient end-to-end applicatie-operaties, en levert een robuuste en schaalbare garantie voor netwerkverkeer. Bezoek Radware's website op www.radware.com.

Aladdin Knowledge Systems Aladdin (Nasdaq: ALDN) is toonaangevend op het gebied van digitale beveiliging en levert al oplossingen voor software- en Internetbeveiliging sinds 1985. Aladdin levert aan 30.000 klanten over de hele wereld. Aladdin's producten omvatten: de op USB gebaseerde eToken voor gebruikersauthenticatie en e-commercebeveiliging; de eSafe-lijn van antivirus- en contentbeveiligingsoplossingen die PC's en netwerken beschermen tegen vijandige, ongepaste en niet-productieve Internetcontent; HASP en Hardlock, op hardware gebaseerde softwarebeveiligingssystemen die het werk van software-ontwikkelaars beschermen; en Privilege, een softwarelicentie- en distributieplatform. Bezoek voor meer informatie Aladdin's Web site op www.eAladdin.com.

Aladdin Knowledge Systems BV, Postbus 352, 3400 AJ IJsselstein. Telefoon: +31 (0)30-6880 800, email: (info@eAladdin.nl) Contactpersoon: P.H.M. van Ruiten, algemeen directeur.

Aladdin is Benelux-lid van de Stichting Business Software Alliance (BSA) en founding member van de Safe Internet Foundation Nederland (SIF website: www.sif.nl).


---
The contents of this email and any attachments are confidential. It is intended for the named recipient(s) only. If you have received this email in error please notify the system manager or the sender immediately and do not disclose the contents to any one or make copies.


** eSafe scanned this email for viruses, vandals and malicious content **
---

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...