Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Heijnen start uitbreiding PI-school

Datum nieuwsfeit: 18-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Den Haag
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Den Haag

2002-02-18: Wethouder Heijnen start uitbreiding PI-school

Twee nieuwe lokalen voor school verbonden aan het Pedologisch Instituut

De openbare basisschool verbonden aan het Pedologisch Instituut aan het Paddepad 8 in Den Haag wordt uitgebreid met twee lokalen. Op 20 februari a.s. om 11.00 uur geeft wethouder Pierre Heijnen (Onderwijs) hiervoor het startsein. Samen met leerlingen van de school begint hij dan met het graven van een bouwput.

De nieuwe lokalen worden tegen de bestaande school aangebouwd. Architect van de nieuwbouw is Madeleine Steigenga van het architectenbureau Jean Desert rem. De aannemer is de firma Kemmeren Bouw uit Aalsmeer. De uitbreiding kost circa 320.000 en is naar verwachting in september dit jaar klaar.

De school verbonden aan het Pedologisch Instituut begeleidt samen met dit instituut kinderen met complexe ontwikkelingsproblemen. In 1998 is de school al uitgebreid met een kantoorruimte. De school heeft ook op andere locaties groepen leerlingen ondergebracht. Voor één van deze locaties vindt op dit moment ook nieuwbouw plaats. Dit gebeurt in het centrum voor Psychiatrie aan de Dokter van Welylaan. Deze ruimte wordt ook nog dit jaar door de school in gebruik genomen.

last update: 18 februari 2002 ;pag.: 11329; auteur: 10;cat.: 17 Uw

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie