Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 19-02-2002

Datum nieuwsfeit: 19-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 19-02-2002 Persbericht district De Leijgraaf

JONGEREN OP DAK SCHOOL

Maandagavond zijn op de Schepenhoek in Uden drie jongeren aangehouden.. Het drietal liep op het dak van een school en zijn aangehouden voor baldadigheid. De jongeren, twee veer-tienjarigen en een jongen van dertien jaar en afkomstig uit Uden, zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld. De ouders zijn geïnformeerd. De jongelui zijn verwezen naar het bureau Halt.

ONDER INVLOED

Op de Busselbundersweg in Veghel is afgelopen nacht een 23-jarige automobilist uit Veghel aangehouden voor het rijden onder invloed. De man kreeg een rijverbod van zeven uur en een proces-verbaal.

BRAND IN AUTO EN SCHUUR

Afgelopen nacht brak brand uit in een auto die geparkeerd stond aan de Meerhoek in Uden.Ter plekke bleek dat niet alleen het voertuig in lichterlaaie stond, maar dat er ook een begin van brand was ontstaan in een tuinhuisje. De waarde van de auto, die volledig uit-brandde, wordt geschat op 15.000 euro. Het voertuig wordt technisch onderzocht. Het tuin-huisje liep roetschade op. De politie vermoedt brandstichting.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie