Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug 19-02-2002

Datum nieuwsfeit: 19-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-02-2002 Persberichten district Heuvelrug, 08.45 uur

Verkeersongeval

VEENENDAAL- Op maandagmorgen raakten een 13-jarige jongen uit Veenendaal en een 49-jarige man uit Veenendaal gewond bij een aanrijding. De 13-jarige jongen fietste vanuit de Ambachtsweg de Boslaan op en wilde rechtsaf slaan de Cederlaan in. Hierbij zag hij de 49-jarige scooterrijder, die op de Boslaan reed, niet en een aanrijding was het gevolg. Zowel de fietser als de scooterrijder kwamen ten val, waarbij de scooterrijder ongeveer 6 meter over het wegdek gleed. De 49-jarige man is ter plaatse door de ambulance verzorgd aan verwondingen aan zijn hand. De 13-jarige fietser liep bij de val letsel op aan zijn heup, waarvoor hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Ede

Snelheidscontrole

RENSWOUDE- Op maandagmorgen van 08.30 uur tot 11.00 uur heeft de politie een snelheidscontrole gehouden op de Utrechtseweg. De politie heeft 809 voertuigen gecontroleerd, waarvan 26 automobilisten te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 111 km/uur, terwijl de toegestane maximum snelheid hier 80 km/uur is.

Snelheidscontrole

DOORN- Op maandagmorgen van 08.00 uur tot 11.30 uur hield de politie een snelheidscontrole op de Driebergsestraatweg. Van de 1346 automobilisten die gecontroleerd werden, reden 19 personen te hard. De hoogst gemeten snelheid was 98 km/uur, waar 80 km/uur toegestaan is.

Verkeerscontrole

LEERSUM- Op maandagmorgen tussen 07.30 uur en 10.30 uur heeft de politie een uitgebreide verkeerscontrole gehouden op de Hoogstraat te Leersum en de Wijkerweg te Maarsbergen. Tijdens deze controle heeft de politie 7 keer een proces-verbaal opgemaakt voor automobilisten die reden zonder geldig rijbewijs. Verder werd een bromfietser bekeurd die geen certificaat had en werd een persoon bekeurd omdat hij geen gordel droeg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie