Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start landelijke verkeersveiligheidsactie motorrijders

Datum nieuwsfeit: 19-02-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NVVM

Start landelijke verkeersveiligheidsactie motorrijders

Komende donderdag gaat tijdens de Motorbeurs in Utrecht een landelijke verkeersveiligheidsactie voor motorrijders van start. Univé, één van de grootste motorfietsverzekeraars van ons land, een aantal andere verzekeringsmaatschappijen en tal van andere organisaties uit de motorbranche ondersteunen de actie in samenwerking met de NVVM, de Nederlandse Vereniging voor Verhoogde Motorrijvaardigheid. Doel van deze actie is motorrijders extra vaardigheden te leren, waardoor ze in gevaarlijke situaties beter kunnen reageren. Daardoor kan de kans om als motorrijder bij een ernstig verkeersongeval betrokken te raken met ruim 17% worden gereduceerd. In het jaar 2000 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie