Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 19-02-2002

Datum nieuwsfeit: 19-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 19-02-2002 Mediaberichten 19 februari (12.00 uur)

VENLO Traangasbusje inbeslaggenomen

VENLO Maandagavond controleerde de politie een auto die geparkeerd stond op de Noord Buitensingel. In de auto werd een traangasbusje aangetroffen. De 35-jarige bestuurder uit Monchengladbach is door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij kreeg een boete van 227 euro en het traangasbusje werd inbeslaggenomen.

WEERT Illegale houseparty afgelast

WEERT In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een illegale houseparty nog voor het begin tot stoppen gebracht. Na een aantal meldingen van geluidsoverlast uit een pand aan de Penitentenstraat nam de politie omstreeks 2.00 uur polshoogte. Bij aankomst bleek dat in het pand de voorbereidingen voor een houseparty in volle gang waren. Er werd op dat moment proefgedraaid met de muziek terwijl de eerste gasten binnenkwamen. Met de organisator sprak de politie af dat het feest zou worden afgelast en dat alles binnen een uur zou worden opgeruimd. Als deze afspraak niet zou worden nageleefd werd toegezegd dat alle apparatuur in beslag zou worden genomen. De organisatie van het feest kwam de afspraak na. (Personalia van de organisator zijn op dit moment niet bij de politie bekend.)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie