Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwikkelingsvisie Marlot en Reigersbergen gaat inspraak in

Datum nieuwsfeit: 19-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Den Haag
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Den Haag

2002-02-19: Ontwikkelingsvisie Marlot en Reigersbergen gaat inspraak in

De ontwikkelingsvisie voor de landgoederen Marlot en Reigersbergen gaat de inspraak in van maandag 25 februari tot en met vrijdag 5 april. Daarna besluit de gemeenteraad definitief over de ontwikkelingsvisie. De concept Ontwikkelingsvisie voor de landgoederen Marlot en Reigersbergen ligt vanaf 25 februari ter inzage bij het stadsdeelkantoor Haagse Hout, Het Kleine Loo 364, en het Gemeentelijk Informatiecentrum, Spui 70.

In de visie staan het verbeteren van de gebruiksmogelijkheden, het versterken van het landgoedkarakter en het verhogen van de natuurwaarde centraal. De ontwikkelingsvisie gaat gelden voor de periode 2002 - 2011 en is het resultaat van het interactieve planproces dat vorig jaar is gehouden. De ontwikkelingsvisie is interactief tot stand gekomen. Aan het interactieve planproces hebben ruim 125 mensen deelgenomen. Dit waren gebruikers van de beide landgoederen, maar ook vertegenwoordigers van diverse bewoners- en belangenverenigingen. In een aantal bijeenkomsten hebben de deelnemers wensen en ideeën ingebracht en gediscussieerd over de wijze waarop de beide landgoederen zich de komende 10 jaar moeten ontwikkelen.

last update: 19 februari 2002 ;pag.: 11352; auteur: 10;cat.: 17 Uw

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie