Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BSP-Recruitment introduceert recruitment lease

Datum nieuwsfeit: 19-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


BSP-Recruitment introduceert recruitment lease

Capelle aan den IJssel, 19 februari - BSP-Recruitment B.V. introduceert een nieuwe vorm van dienstverlening op het gebied van werving en selectie, genaamd recruitment lease. Bij recruitment lease garandeert BSP-Recruitment als het ware dat een passende combinatie wordt gevonden tussen werknemer en werkgever. De vergoeding voor de werving en selectiedienstverlening wordt bij recruitment lease verdeeld over het aantal jaren dat het dienstverband werkelijk duurt. Indien het dienstverband wordt verbroken, vervallen bij dit concept de resterende termijnen. Na een arbeidsrelatie van vijf jaar is geen recruitment leasevergoeding meer verschuldigd. Gedurende de periode ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie