Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe opleidingengids voor de detailhandel

Datum nieuwsfeit: 19-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Hoofdbedrijfschap Detailhandel
Zoek soortgelijke berichten

Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) 18-02-2002

Nieuwe opleidingengids voor de detailhandel

De Stichting Opleidingsfonds Detailhandel (SOD) heeft de opleidingengids Wegwijzer uitgebracht, waarin het brede opleidingsaanbod voor ondernemers en medewerkers in de detailhandel overzichtelijk op een rij is gezet. De nieuwe gids biedt hiermee uitkomst voor iedereen die naast het werken of ondernemen in de winkel wil doorleren. De SOD maakt deel uit van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) en heeft onder meer als doel de scholing van werkenden in de detailhandel te stimuleren.

Opleiding snel gevonden
De gids Wegwijzer geeft de gebruiker een helder overzicht van de beschikbare opleidingen voor de detailhandel. In het eerste deel van de gids zijn de opleidingen ingedeeld naar cursusthema/ onderwerp. Dit deel is bedoeld voor de gebruiker die een duidelijk onderwerp of thema voor ogen heeft, waarover hij/zij een opleiding wil volgen of informatie wil hebben. Het tweede deel van de gids is bedoeld voor de gebruiker die op zoek is naar aanbieders van branchespecifieke opleidingen.

Praktijkgericht
In deze gids zijn over het algemeen korte praktijkgerichte cursussen of trainingen opgenomen.
Behalve specifieke opleidingen voor de detailhandel, vermeldt de gids ook algemene opleidingen die aansluiten bij de praktijk van de ondernemer, de leidinggevende of de medewerker in de detailhandel. De reguliere beroepsopleidingen in de detailhandel staan vermeld in een eerdere publicatie van de SOD: Wegwijs in het detailhandelsonderwijs.

Bestellen
Belangstellenden kunnen de opleidingengids Wegwijzer gratis bestellen (zolang de voorraad strekt) per e-mail: (bestel@hbd.nl), via de HBD bestellijn: 0800-0230205 of per fax: 070-3385711.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie