Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Buitenschoolse opvang op sportterrein Maassluis

Datum nieuwsfeit: 20-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

13-2-2002

Buitenschoolse opvang op sportterrein

De Stichting Kinderopvang Maassluis (SKM) start binnenkort met verbouwingshandelingen voor een nieuwe locatie voor buitenschoolse opvang op het terrein van voetbalvereniging Excelsior aan de Rozenlaan in Maassluis. Met deze nieuwe opvangvoorziening spelen de SKM en Excelsior in op het landelijke project Sport en Kinderopvang. De officiële eerste handeling voor de verbouwing zal op woensdag 20 februari worden verricht door wethouder Arnold Keijzer van de gemeente Maassluis.

Op het terrein van Excelsior komt de zevende locatie voor buitenschoolse opvang van de Stichting Kinderopvang Maassluis. Buitenschoolse opvang is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Daarnaast zorgt de SKM in Maassluis voor opvang van honderden kinderen in de leeftijd van 6 weken tot 16 jaar in de vier kinderdagverblijven (0 tot 4 jaar), 5 peuterspeelzalen, uiteraard de buitenschoolse opvang en een opvang voor tieners.

Noot voor de pers:
Uw (foto-)redactie is van harte uitgenodigd om de officiële eerste handeling voor de verbouwing van deze 7e locatie voor buitenschoolse opvang van de SKM bij te wonen. Wethouder Keijzer zal op woensdag 20 februari om 15.00 uur een handeling verrichten op de locatie zelf, tussen de tribune en het clubgebouw op het terrein van voetbalvereniging Excelsior aan de Rozenlaan in Maassluis. Na afloop nodigt de SKM u uit nog even haar gast te zijn.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie