Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening Budget Advies Centrum Apeldoorn

Datum nieuwsfeit: 20-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Apeldoorn
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Apeldoorn

Opening Budget Advies Centrum op 20 februari 2002

Wethouder R. Ober opent op woensdag 20 februari 2002 om 16.00 uur het Budget Advies Centrum op de eerste verdieping van het Stadhuis. Het Budget Advies Centrum is een samenwerkingsverband tussen de Stadsbank Apeldoorn, Stichting Alert en de dienst Samenleving van de gemeente Apeldoorn. Het Budget Advies Centrum biedt hulp aan inwoners van Apeldoorn bij het beheren van hun financiële situatie. Dit samenwerkingsverband wordt op 20 februari aanstaande officieel bekrachtigd.

Het Budget Advies Centrum biedt specialistische hulp aan mensen die in financiële problemen zijn geraakt of dreigen te komen. Deze hulp kan bestaan uit budgetbegeleiding, budgetbeheer, schuldbemiddeling of schuldsanering, afhankelijk van de financiële situatie. Daarnaast is er aandacht voor de begeleiding van cliënten om te voorkomen dat zij opnieuw in financiële problemen komen.

De openingstijden van het Budget Advies Centrum zijn: maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.00 uur, donderdagavond van 18.00 tot 19.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

© 1996-2002 - Gemeente Apeldoorn - Disclaimer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie