Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veilingregeling benzinestations rijkswegen naar Tweede Kamer

Datum nieuwsfeit: 20-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Financiën

Persbericht
PERS-2002-044
Den Haag, 20 februari 2002

Veilingregeling benzinestations rijkswegen naar Tweede Kamer

De ministerraad heeft afgelopen vrijdag ingestemd met de voorstellen van de ministers van Financiën en Economische Zaken inzake de veilingsystematiek van gebruiksrechten verkooppunten motorbrandstoffen langs rijkswegen. De veilingregeling vormt het sluitstuk van het MDW-traject (Marktwerking, Deregulering, Wetgevingskwaliteit) benzinemarkt langs de Rijkswegen. Daaraan voorafgaand zijn in 2000 en 2001 convenanten gesloten met Vereniging Nederlandse Petroleum Industrie, haar afzonderlijke leden, de Vereniging Particuliere Rijkswegenvergunningen van Tankstations, de BOVAG en de Belangenvereniging Tankstations. Deze convenanten hebben het mogelijk gemaakt om ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie