Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 20-02-2002

Datum nieuwsfeit: 20-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 20-02-2002 Mediaberichten 20 februari (16.00 uur)

Kijkers tippen politie in vier van de vijf getoonde zaken

VENLO In vier van de vijf behandelde zaken in het opsporingsprogramma De Gouden Tip op L1-TV heeft de politie tips van de kijkers gekregen.

Over de brandstichting in een garage in Melick kwam bruikbare informatie binnen. Getuigen zouden op de dag voor de brandstichting een verdacht persoon rond de garage hebben gezien. De inbraak in een tankstation in Nederweert leverde eveneens bruikbare informatie op, die mogelijk in de richting van een van de twee inbrekers gaat. In de reconstructiezaak van de overval op de bioscoop in Echt kwam informatie binnen over verdachte personen die in de dagen voor de overval nabij de bioscoop zijn gesignaleerd. Ook over de getoonde foto van de zakkenrollers uit Weert kwam een tip binnen, die echter nog niet geleid heeft tot herkenning van het tweetal. Over het masker dat de dader op had van de steekpartij in Roermond, is geen informatie binnengekomen. De recherche gaat de binnengekomen tips in de komende dagen verder onderzoeken.

ROERMOND Greep uit de kassa

ROERMOND Een onbekende man heeft woensdagmorgen een greep in de kassa gedaan bij een winkel aan de Hamstraat. De verdachte bevond zich rond 09.30 uur in de winkel, toen hij een kassiere vastpakte en een onbekend voorwerp tegen haar keel zette om vervolgens een greep uit de kassa te doen. Hierna liep de man rustig de winkel uit. Vlak daarvoor werd de man bij de inpaktafel gezien met een grote zwarte sporttas. Deze was hij kennelijk vergeten, want hij is nog teruggekomen om deze te pakken. Vervolgens is hij met nog onbekende buit weggefietst. Of dit strafbaar feit in verband staat met de overval dinsdagavond aan de Faunasingel is op dit moment niet bekend. De politie heeft een onderzoek ingesteld en ook in deze zaak is het van belang dat getuigen zich melden. Zij worden verzocht contact op te nemen met politie Roermond, telefoonnummer 0900-8844 (0,14 euro per minuut).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie