Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Belastingadviseurs zouden beter kunnen presteren

Datum nieuwsfeit: 20-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

NIPO

Belastingadviseurs zouden beter kunnen presteren

Vooraanstaande klanten van de 'Big Five' belastingadviseurs (KPMG, Deloitte Touche Tohmatsu, Ernst & Young, Andersen, PricewaterhouseCoopers) waarderen de totale dienstverlening gemiddeld met een 7. Gevraagd naar meer specifieke diensten die de belastingadviseurs verlenen, blijkt er in de gehele branche ruimte voor verbetering te zitten. Dit blijkt uit de resultaten van de Global Tax Monitor van Taylor Nelson Sofres die vandaag worden gepubliceerd.

Voor de Global Tax Monitor werden gedurende 12 maanden tot november vorig jaar, wereldwijd circa 1600 CFO's en belastingdirecteuren ondervraagd van grote (inter-)nationale bedrijven in Noord-Amerika, Europa en Azië. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie