Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verschijning Alphense gemeentegids 2002 uitgesteld tot na verkiezingen

Datum nieuwsfeit: 20-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Alphen aan den Rijn
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Alphen aan den Rijn


Alphense gemeentegids 2002 verschijnt later

De Alphense gemeentegids wordt gemaakt door uitgeverij Wegener Suurland Falkplan. Met deze uitgeverij heeft de gemeente de afspraak dat de gemeentegids 2002 eind januari zou verschijnen.

Helaas kan de uitgever deze afspraak niet waarmaken. De uitgever heeft enige maanden geleden een geheel nieuw geautomatiseerd opmaaksysteem in gebruik genomen. Bij de invoering van dit systeem heeft de uitgever in het verwerken van de gegevens een aanzienlijke vertraging opgelopen. Dit heeft tot gevolg dat de gemeentegids niet op tijd kon verschijnen.

In verband met de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart a.s. heeft de gemeente in overleg met de uitgever besloten om het drukken van de gemeentegids 2002 uit te stellen tot na de verkiezingen zodat de gegevens van het nieuwe gemeentebestuur in de gids kunnen worden meegenomen.

Zodra de gids verschijnt, zullen wij dit melden in de Weekagenda. Onze excuses voor deze gang van zaken.

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 20 februari 2002 laatste wijziging

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie