Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 20-02-2002

Datum nieuwsfeit: 20-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 20-02-2002 Persbericht district AA & Dommel

ILLEGALEN AANGETROFFEN, Boxtel

Dinsdagavond zijn op Hoogheem in Boxtel twee mannen aangetroffen, 41 en 42 jaar, afkom-stig uit Liberia en Ghana. Uit onderzoek bleek dat het tweetal illegaal in Nederland verbleef. Ze zijn in afwachting van hun verwijdering uit Nederland ingesloten.

MAN BEROOFD VAN TELEFOON, Schijndel

Dinsdagmiddag is een 21-jarige man uit Schijndel van zijn GSM telefoon beroofd. De man stond rond 16.15 uur te bellen op de Vicaris van Alphenstraat in Schijndel, toen een onbe-kende man hem in het voorbij lopen de telefoon uit de handen pakte. Toen hij hierop rea-geerde, werd hij door een tweede man weggeduwd. Het tweetal wist met de telefoon te ont-komen.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, Boxtel

In de nacht van dinsdag op woensdag is een 26-jarige man uit Boxtel aangehouden. In een woning aan de Baroniestraat in Boxtel, waar hij op bezoek was, had hij een 52-jarige man mishandeld. De 26-jarige, die onder invloed van alcohol was, verzette zich hevig bij zijn aanhouding. Hij is voor verder onderzoek ingesloten. Hij is woensdag in de loop van de dag na verhoor heengezonden.

INBRAAK WINKEL, Boxtel

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een winkel aan de Fellenoord in Boxtel. Een ruit van het pand werd vernield. Uit de winkel werden rookartikelen gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie