Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Defensie topsporters naar US Open Taekwondo

Datum nieuwsfeit: 20-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten


---

Ministerie van Defensie---

Finale Dennis Bekkers

Defensie topsporters naar US Open Taekwondo

18-02-2002

Van 20 tot en met 24 februari worden in het Orange County Convention Center te Orlando, Florida, de US Open Taekwondo kampioenschappen gehouden. Het Nederlands team neemt aan de wedstrijden deel met ondermeer militair wereldkampioen Dennis Bekkers en Dennis Mollet, die bij de laatste militaire wereldkampioenschappen goed was voor zilver. Beide teakwondo's hebben een Defensie topsportcontract.

Bekkers komt in Orlando in actie in de categorie tot 67 kilo en Mollet vertegenwoordigt Oranje in de gewichtsklasse tot 62 kilo. In het Nederlandse team zitten verder Aimee Bungalembun (tot 51 kilo), Charmie Sobers (tot 63 kilo), Tommy Mollet (tot 72 kilo) en Ferry Greevink (vanaf 84 kilo).

Voorafgaand aan het toernooi heeft de ploeg anderhalve week samen met het Franse team getraind op het Olympisch trainingscentrum in Parijs. De US Open is naast de Open Nederlandse en Open Belgische kampioenschappen kwalificatie-toernooi voor het Europees Kampioenschap dat in mei in Sansun, Turkije plaatsvindt. (archieffoto: Fabiënne Bruijs)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie