Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid 20-02-2002

Datum nieuwsfeit: 20-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-02-2002 Persberichten district Eemland zuid, 09.00 uur

Doorrijden na aanrijding

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag rond 12.30 uur werd een 68-jarige man uit Amersfoort aangereden op het Sikkelkruid, waarna de automobilist door reed.

De 68-jarige man liep op dinsdag 19 februari omstreeks 12.30 uur in de wijk Nieuwland. Bij het Sikkelkruid wilde hij de weg oversteken. Toen hij midden op de weg liep zag hij een blauwe auto met hoge snelheid aan komen rijden, die vlak voor de man stopte. Hij sprong op de motorkap van de auto, omdat hij bang was aangereden te worden. In plaats van te stoppen reed de auto er met aanzienlijke snelheid vandoor richting het Vetkruid. Het slachtoffer hield zich vast aan de ruitenwissers. De bestuurder reed vervolgens tot het Parnaskruid, sloeg linksaf en vervolgens weer linksaf de Nieuwlandsedreef op. Door deze manoeuvre kwam de man naast de auto terecht en liep onbekende verwondingen op aan zijn voet. De verdachte reed vervolgens met hoge snelheid weg over de Nieuwlandsedreef.

Signalement van de verdachte: donkere man van ongeveer 25 jaar oud met rastahaar, in een blauwe personenauto.

De politie is op zoek naar getuigen van deze aanrijding. Heeft u informatie over bijvoorbeeld het kenteken van de auto, neem dan contact op met de politie van district Eemland zuid: 0900- 8844.

Aanrijding fietser

AMERSFOORT- Op dinsdagochtend vond er een aanrijding plaats waarbij een 49-jarige fietster uit Leusden gewond raakte.

De vrouw fietste over de Jacob Catslaan en stak hier zonder goed uit te kijken over en werd op de Vondellaan aangereden door een 53-jarige automobilist uit Amersfoort. De vrouw kwam ten val en liep hierdoor een hoofdwond op. Ze werd vervoerd naar het ziekenhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie