Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Huldiging sportkampioenen 2001

Datum nieuwsfeit: 21-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Delfzijl
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Delfzijl

INFORMATIE

04-02-2 002

Huldiging sportkampioenen 2001

Op donderdag 21 februari 2002 vindt om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis de huldiging van de sportkampioenen 2001 plaats. Wethouder Huisman huldigt iedere sporter die Nationaal-, Europees-, of wereldkampioen in zijn of haar tak van sport is geworden.

De gemeente Delfzijl geeft sinds vele jaren aandacht aan de Nationale, Europese en Wereldkampioenen uit haar gemeente. Voor het eerst worden ook personen gehuldigd die niet in Delfzijl wonen maar wel uitkomen voor een in de gemeente Delfzijl gevestigde sportvereniging.

Tot dusver hebben ongeveer 30 personen zich gemeld. Wanneer u nog helemaal nog niets hebt vernomen, maar wel Nationaal-, Europees- of Wereldkampioen bent geworden, verzoeken wij u contact op te nemen met de sectie sport van de gemeente Delfzijl, telefoonnummer 0596-635279 (mw. R.J. Velthuis)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie