Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Minicursus bowlen voor senioren uit Goes

Datum nieuwsfeit: 21-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Goes
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Goes

Persbericht

Minicursus bowlen voor senioren

Binnenkort start in de gemeente Goes een minicursus bowlen voor senioren (55+).
Bowlen is een sport die beoefend kan worden door personen van alle leeftijden en op verschillende niveaus. Naast het gegeven dat bowlen een leuke bewegingsactiviteit is om te doen, is het gezond en bovenal ontspannend. Bowlen is ook een manier om met andere mensen in contact te komen. Men kan alleen of samen met anderen deelnemen aan deze minicursus.
Omdat de komende jaren het aantal senioren toeneemt, probeert de vereniging door het organiseren van deze bowlingactiviteit een voorbeeld te zijn voor andere verenigingen als het gaat om een aanbod voor senioren.
De cursusdagen zijn donderdagmiddag 21 februari, 28, februari, 7 maart en 14 maart 2002. Praktijk en theorie komen op deze middagen aan de orde. De kosten bedragen 15,--.
De cursus is een initiatief van de Bowlingvereniging Goes, het Bowling- en Partycentrum Goes en de gemeente Goes.

Voor nadere informatie over deze minicursus dan kunt u contact opnemen met de heer B. Daalmans (alleen op woensdag en donderdag bereikbaar) tel.: 0113-249741 of (stage1.welzijn@goes.nl)).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie