Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijziging radiopakket leiden e.o.

Datum nieuwsfeit: 21-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Casema
Zoek soortgelijke berichten

Casema

Den Haag, 7 februari 2002

Wijziging radiopakket in Hillegom, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Noord-wijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim Valkenburg, Voorhout, Voorschoten, Warmond en Zoeterwoude

Op gezamenlijk advies van de Regionale programmaraad Leiden e.o. en de Programmaraad Bollenstreek wordt in bovengenoemde gemeenten het radiopakket per 21 februari 2002 gewijzigd. De radiozenders Radio 192, WDR 3 en Radio Nationaal worden per deze datum nieuw aan het pakket toegevoegd. De zenders Love Radio, WDR 2 en Fresh 102 FM vervallen per deze datum.

Radio 192 is het nieuwe Nederlandse gouwe-ouwe radiostation voor luisteraars die terugverlangen naar het geluid van het zeezendertijdperk en de sfeer van toen. De programmering bestaat uit grote hits en het iets minder bekende werk uit de periode 1950-1985, met de nadruk op de jaren zestig en zeventig. WDR 3 is een radiozender van de Duitse publieke omroep met klassieke muziek en cultuur. Radio Nationaal is een radiozender met gezellige radioprogramma's gepresenteerd door bekende artiesten.

De nieuwe radiozenders zijn op de volgende frequenties te vinden:

programma frequentie stereo/mono
Radio 192 99,8 MHz mono
WDR 3 92,9 MHz stereo
Radio Nationaal 105,8 MHz mono

Radio Nationaal is niet in Katwijk en Valkenburg te ontvangen, vanwege de doorgifte van Kerkradio op deze frequentie.

Meer informatie is te vinden op teletekstpagina 430 van het Casema Service Kanaal of op de website van Casema (www.casema.nl).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie