Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lijsttrekkers debatteren in Isala Theater Capelle

Datum nieuwsfeit: 21-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Capelle a/d IJssel
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Capelle a/d IJssel

Verkiezingsstrijd! Lijsttrekkers debatteren in Isala Theater

Donderdag 21 februari staat het Isala Theater in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen van 6 maart. Vanaf 20.00 uur debatteren de negen Capelse lijsttrekkers over prikkelende stellingen. Welke stellingen? Dat blijft geheim tot 21 februari, zodat het debat extra spannend wordt! De themas van de avond zijn: kwaliteit van bestuur en organisatie, kwaliteit van de openbare ruimte en kwaliteit van de sociale infrastructuur.

Bezoekers hebben invloed op de onderwerpen waarover de lijstrekkers debatteren. Zij kunnen onderwerpen of stellingen aandragen. Bovendien krijgen alle bezoekers op de avond van het debat een kaart waarmee zij een stelling kunnen inbrengen. Een onafhankelijke jury kiest de drie beste stellingen, waarover de lijsttrekkers na de pauze discussiëren.

Behalve de lijsttrekkers, kan ook het publiek aangeven wat het van de stellingen vindt. Alle bezoekers krijgen bij aankomst een rode en groene kaart. Hiermee kunnen zij na iedere debatronde aangeven of zij het eens of oneens zijn met de stelling.

De presentatie van de avond is in handen van Thijs Blom, bekend van onder andere Radio Rijnmond. Radio Capelle doet live verslag (101.6 op de kabel en 105.3 FM in de ether).

Heeft u een stelling voor het debat of wilt u een onderwerp aandragen? Stuur dan een e-mail naar: (debat@capelleaandenijssel.nl). U kunt ook schrijven naar: Gemeente Capelle aan den IJssel, t.a.v. de heer T. de Beer, Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel. De toegang voor het debat is gratis. Kaarten zijn aan te vragen bij het Informatiecentrum, telefoon 010-2848484 of per e-mail: (debat@capelleaandenijssel.nl). Op is op!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie