Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internetbankieren streeft bankieren via software voorbij

Datum nieuwsfeit: 21-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

NIPO

Internetbankieren streeft in het vierde kwartaal 2001 voor het eerst het bankieren via software welke is geïnstalleerd op de eigen pc voorbij. Dit blijkt uit gegevens van het continue marktbeschrijvende onderzoek: "De NIPO Interactive E-Monitor". Het aantal internetbankierende huishoudens passeert in het afgelopen kwartaal bovendien voor het eerst de grens van één miljoen.

Ruim éénderde (36%) van de huishoudens met een pc (komt neer op ongeveer een kwart (25%) van alle huishoudens) maakt gebruik van de mogelijkheid van elektronisch bankieren. Onder elektronisch bankieren wordt verstaan het regelen van dagelijkse bankzaken, zoals het doen van betalingen en overschrijvingen, het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie