Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mevrouw drs. L.A.M. Bakker nieuwe gemeentesecretaris Soest

Datum nieuwsfeit: 21-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Soest
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Soest

Mevrouw drs. L.A.M. Bakker nieuwe gemeentesecretaris

Wanneer de gemeenteraad tijdens de raadsvergadering van 21 februari instemt met het voorstel van burgemeester en wethouders, dan wordt mevrouw drs. L.A.M. (Loes) Bakker per 1 augustus 2002 benoemd tot nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Soest. Met de benoeming volgt zij de huidige gemeentesecretaris de heer drs. W.P.(Wim) de Kam op. Na zestien jaar de bestuurder van de ambtelijke organisatie te zijn geweest gaat hij van zijn welverdiende pensioen genieten. De feitelijke wisseling van de wacht vindt plaats per 1 juni.

Mevrouw Bakker is, na een uitgebreide selectieronde met zo'n 35 sollicitanten, als de beste kandidaat geselecteerd. Het college van B&W, vertegenwoordigers van de gemeentelijke organisatie en de ondernemingsraad hebben haar van harte aanbevolen en zien de toekomst met mevrouw Bakker vol vertrouwen tegemoet.

Op dit moment is mevrouw Bakker gemeentesecretaris van de gemeente Oudewater en hoofd Stafbureau, Burger en Bestuur. Het strategisch gebiedsperspectief, bestuurlijke samenwerking en organisatieontwikkeling zijn haar bijzondere aandachtsgebieden. Voor haar betrekking in Oudewater werkte mevrouw Bakker onder meer als loco-secretaris in de gemeente Hillegom en op de secretarie van de gemeente Amsterdam waar zij zich in het bijzonder bezighield met bestuurlijke vernieuwing en binnengemeentelijke decentralisatie. Daarvoor was zij ook in Amsterdam werkzaam maar op andere gemeentelijke beleidsterreinen onder andere het ruimtelijke ordeningsbeleid en bestuurlijk planologische zaken.

Mevrouw Bakker is 45 jaar, gehuwd en houdt zich in haar vrije tijd bezig met lange afstandfietsen en lezen. Daarnaast bezoekt ze graag musea, het theater of andere steden. Tevens is ze actief als voorzitter van de secretarissenkring Zuid- en West-Utrecht, bestuurslid van de stichting Sociaal Cultureel Fonds Mooijman-MARTENS en lid van het Vocaal Ensemble Oudewater.

---

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie