Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PvdA-lijsttrekker Ad Melkert bezoekt Den Bosch-Rosmalen

Datum nieuwsfeit: 21-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Partij van de Arbeid
Zoek soortgelijke berichten

Partij van de Arbeid

PvdA-LIJSTTREKKER AD MELKERT BEZOEKT DEN BOSCH-ROSMALEN

Feb 19, 2002

Donderdag 21 februari bezoekt PvdA-lijsttrekker Ad Melkert Rosmalen.

Om 13.30 uur spreekt Melkert in Herberghe Restaurant in den Ouden, Hintham 102/104 te Rosmalen met jongeren en vertegenwoordigers van de Wijkraad Hintham.

Aansluitend, 14.15 uur, bezoekt de lijsttrekker Winkelcentrum Molenhoekpassage. Hier spreekt hij met ondernemers en vertegenwoordigers van de Wijkraad Molenhoek.

Om 15.00 uur is Melkert te gast bij scholengemeenschap Het Rodenborch College, T.M. Kortenhorstlaan 4. Hier wordt Ad Melkert ondervraagd door leerlingen uit de hoogste klassen van het College. Onder hen bevinden zich de halve-finalisten van het Lagerhuisdebat voor jongeren uit Noord-Brabant.

Vervolgens maakt Ad Melkert vanaf 16.00 uur een wandeling door de wijk Sparrenburg. Melkert loopt onder andere langs het Heihoevepleintje. Dit pleintje is in samenwerking met de bewoners opgeknapt.

Het werkbezoek wordt om 16.30 uur afgesloten in Cultureel Centrum De Bron,

T.M. Kortenhorstlaan 2 te Rosmalen. Na de presentatie van de jongerenposter van de PvdA gaan Ad Melkert en de lokale lijsttrekker Elly de Jonge in gesprek met jongeren. Ad Melkert gaat dan in op de reacties die hij heeft gekregen via de actie `Mail 't Melkert'.

Voor meer informatie: afdeling Voorlichting 070-318 3025

Partij van de Arbeid

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie