Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lange Broekweg - Burgemeester Elsenweg afgesloten

Datum nieuwsfeit: 21-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Zuid-Holland

8-02-2002
Aansluiting Lange Broekweg - Burgemeester Elsenweg (N213) afgesloten

In verband met de aanleg van doelgroepenstroken langs de Burgemeester Elsenweg (N213) in Naaldwijk is de aansluiting Lange Broekweg - Burgemeester Elsenweg (N213) afgesloten op donderdag 21 februari en vrijdag 22 februari. De afsluiting geldt uitsluitend voor het gemotoriseerd verkeer.

De aansluiting Lange Broekweg - Burgemeester Elsenweg wordt op die dagen voorzien van een nieuw wegdek. Verkeer komende vanuit Westerlee kan op de Burgemeester Elsenweg ter hoogte van de Lange Broekweg niet rechtsaf slaan. Verkeer vanaf de Lange Broekweg kan de Burgemeester Elsenweg (N213) niet oprijden. Borden informeren over de omleidingsroute.

Uitstel bij slecht weer
Bij onwerkbaar weer (regen) worden de werkzaamheden uitgesteld tot of hervat na het weekend Mocht dit uitstel van de werkzaamheden inderdaad nodig zijn, dan is de afsluiting gedurende het weekend opgeheven.

Overig verkeer
De afsluiting geldt uitsluitend voor het gemotoriseerd verkeer. De fietsroute langs de Burgemeester Elsenweg (N213) blijft in stand. Fietsers kunnen vanaf de Lange Broekweg links- en rechtsaf slaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen Disco van de afdeling Communicatie, telefoon 070 441 71 59 (buiten kantooruren via 06 53 484 062).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie