Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kennismakingsproject Vaktijdschriftjournalisten 2002

Datum nieuwsfeit: 21-02-2002
Bron: Nederlands Uitgeversverbond
Zoek soortgelijke berichten

Nederlands Uitgeversverbond

Kennismakingsproject Vaktijdschriftjournalisten 2002 - Opgave deelname vóór 1 april 2002

Zoals bekend heeft in de jaren 1998, 1999 en 2000 ook een Kennismakingsproject Vaktijdschriftjournalisten plaatsgevonden. Wanneer u als onderneming wilt deelnemen aan het Kennismakingsproject 2002, kunt u het aanmeldingsformulier vóór 1 april 2002 ingevuld terugsturen.

Opzet van het project
Het Kennismakingsproject Vaktijdschriftjournalisten beoogt pas afgestudeerde journalisten voor een periode van maximaal 6 maanden ervaring te laten opdoen in de vaktijdschriftuitgeverijsector. Dit project is overeengekomen in de CAO voor Vaktijdschriftjournalisten 2001-2002 en is nader uitgewerkt in het "Reglement Fonds Kennismakingsproject Vaktijdschriftjournalisten 2002" (Bijlage XI ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie