Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ondertekening ruimtelijke ontwikkeling Stedendriehoek

Datum nieuwsfeit: 21-02-2002
Bron: Gemeente Deventer
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Deventer

Ondertekening manifest ruimtelijke ontwikkeling Stedendriehoek

De colleges van burgemeester en wethouders van Apeldoorn, Deventer, Gorssel, Voorst en Zutphen hebben op 19 februari het 'Manifest stedelijk netwerk Stedendriehoek' ondertekend. Daarmee verklaren de bestuurders dat zij samen naar oplossingen zullen zoeken voor de ruimtelijke ontwikkeling in de Stedendriehoek. Basis voor die verdere ontwikkeling is de discussienota 'Ruimtelijke Perspectieven Stedendriehoek', die nu openbaar is.

De officiële handeling van de vijf colleges vindt haar oorsprong in de Vijfde nota over de Ruimtelijke Ordening. In deze nota is de Stedendriehoek aangewezen als een regionaal stedelijke netwerk waarbinnen de verstedelijking in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie