Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 21-02-2002

Datum nieuwsfeit: 21-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Persberichten

van donderdagmorgen 21 februari 2002
10:51 donderdag 21 februari 2002

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

NIEUW WEERDINGE

Een gezin uit Emmen is woensdagmiddag met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen. De 34 jarige vader verloor op de Drentse Mondenweg bij Nieuw Weerdinge tijdens een hagelbui de controle over zn auto en kwam tot stilstand tegen een boom. Na onderzoek in het ziekenhuis mocht de familie, man , vrouw en twee kinderen van 5 en 1 jaar weer naar huis. In verband met de schade heeft de politie het kentekenbewijs van de auto ingenomen.

ASSEN

Een 38 jarige automobilist uit Smilde is woensdagavond met onder meer een hoofdwond naar het ziekenhuis in Assen gebracht. Hij liep het letsel op toen hij op de Haarweg bij het TT circuit in Assen met zijn auto van de weg raakte en in de sloot belandde. De man is door de brandweer uit zijn auto gehaald.

NIEUWLANDE

Een 24 jarige automobiliste is woensdagnacht aan haar hoofd gewond geraakt toen ze door nog onbekende oorzaak op de Brugstraat in Nieuwlande tegen een boom botste. De bestuurster droeg geen autogordel en was met haar gezicht op het stuur gekomen.

MEPPEL

Personeel van een boekwinkel in de Hoofdstraat in Meppel heeft woensdagmiddag een 39 jarige inwoner van Meppel aangehouden. Hij werd betrapt toen hij met 8 CD roms zonder betalen de winkel uitliep. De man heeft de diefstal bekend is met een dagvaarding voor snelrecht naar huis gestuurd.

GIETEN

Een 40 jarige inwoonster van Gasselte liep woensdagavond tegen de lamp toen ze bij een supermarkt aan de Stationsstraat in Gieten met twee flessen wodka zonder betalen wegliep. De vrouw, ontkende dat ze de flessen wilde stelen. Ze kreeg een dagvaarding voor snelrecht.

GASSELTERNIJVEENSCHEMOND

De politie van Aa en Hunze zoekt getuigen van een verkeersongeval op zaterdagmiddag rond half een op de Noordzijde in Gasselternijveeschemond.
Bij dat ongeval , is een 14 jarige jongen op zijn fiets is aangereden door een op de weg kerende personenauto. De automobilist zou zijn uitgestapt en de jongen een klap tegen zijn hoofd hebben gegeven. Daarna zou de automobilist zijn weggereden.
De politie komt graag in kontakt met de bestuurder van de auto.

EMMEN

De politie van Emmen heeft woensdagmiddag in een woning aan de Zuidlaarderbrink in Emmen een kleine hennepkwekerij ontmanteld. De kwekerij werd gerund door een 41 jarige bewoner. Hij deed vrijwillig afstand van zijn 12 volwassen, bijna oogstrijpe planten en de gebruikte apparatuur. De politie heeft vastgesteld dat de man zijn stroomvoorziening buiten de meter om had geregeld. De politie trad op naar aanleiding van klachten over stankoverlast uit de buurt.

ASSEN

De politie heeft woensdagmiddag een groep jeugd verwijderd uit het Forum in Assen. De groep had zich brutaal gedragen tegenover stadswachten en ook personeel van de bibliotheek had zich beklaagd over de ongeveer 8 man sterke groep.

VALTHERMOND

Bij een alcoholcontrole op diverse locaties in en rond Valthermond heeft de politie woensdagavond 100 automobilisten laten blazen. Een 31 jarige inwoner van Valthermond scoorde bij de ademanalyse 0.7 promille. Hij kwam er van af met een boete van 190 Euro.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie