Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gezamenlijke aanpak overtuigt intermediair

Datum nieuwsfeit: 21-02-2002
Bron: Verbond van Verzekeraars
Zoek soortgelijke berichten

Verbond van Verzekeraars

Stichting Implementatie GIDI:Gezamenlijke aanpak overtuigt intermediair

De GIDI bewijst nu al zijn waarde in het streven naar imago- en kwaliteitsverbetering. Dat zei Johan van der Schoot (voorzitter Commissie Intermediaire Distributie van het Verbond) vorige week tijdens de themamiddag van de Stichting Implementatie GIDI (Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair). In totaal hebben zich inmiddels 49 verzekeraars bij de stichting aangesloten.

De GIDI geldt sinds 1 januari 2002 in de dienstverlening tussen assurantie-intermediairs en hun klanten. Tussenpersonen die zijn aangesloten bij de overkoepelende tussenpersonenorganisaties NBVA of NVA zijn via het lidmaatschap automatisch gebonden aan de gedragscode, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie