Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brinkman moet activiteiten tijdelijk neerleggen

Datum nieuwsfeit: 21-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ALGEMEEN VERBOND BOUWBEDRIJF

Brinkman moet activiteiten tijdelijk neerleggen

Den Haag, 21 februari 2002

Brinkman moet activiteiten tijdelijk neerleggen

Mr.drs. L.C. (Elco) Brinkman, voorzitter van het Algemeen Verbond Bouwbedrijf, zal met onmiddellijke ingang zijn bestuurlijke activiteiten tijdelijk tot een minimum moeten beperken. Dit vanwege de noodzaak van een intensieve medische behandeling. Naar verwachting zal de heer Brinkman zijn activiteiten over een klein half jaar kunnen hervatten. De heer Brinkman heeft een persoonlijke brief geschreven waarin hij nadere uitleg geeft. De tekst daarvan luidt aldus:

'Bijna vier jaar geleden ben ik met succes behandeld voor een aandoening aan mijn lymfeklieren in de keelholte. Enkele weken geleden kreeg ik plotseling last van mijn gehoor en dat nu blijkt helaas weer het gevolg te zijn van een non-Hodgkin lymfoom, kleiner dan de vorige keer en vlakbij de vroegere plek. Gelukkig heeft geen verdere uitzaaiing plaatsgevonden. De artsen moeten dus in een nieuw gebied aan de slag, maar zij zijn positief over de mogelijkheid van herstel. Wel zal ik mij weer voor een reeks van maanden moeten onderwerpen aan hun intensieve medische behandeling, die deze week direct al is begonnen.

Nu ik de afgelopen jaren weer met zo veel energie en toewijding zonder enige merkbare lichamelijke handicap een grote reeks bestuurlijke activiteiten mocht ontplooien, doet het mij uiteraard buitengewoon veel verdriet dat ik daar voor een tijdje weer een streep doorheen moet halen. Dat spijt mij des te meer, omdat juist nu op zoveel plaatsen in het werk bijzondere aandacht wordt gevraagd. Ik hoop en bid daarom vurig dat hernieuwde genezing hervatting van mijn uiteenlopende werkzaamheden mogelijk zal maken. De behandelende artsen hebben mij dat uitzicht ook niet ontnomen. Ik vertrouw er graag op te mogen rekenen op uw begrip voor deze plotseling noodzakelijke wending in ons altijd plezierige en constructieve onderlinge contact.

Met een hartelijke groet tot in hopelijk betere dagen.'

Voor nadere informatie:
AVBB, afdeling Communicatie, telefoon (070) 3286213 of (06) 20302622

21 feb 02 14:23

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie