Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sony kiest voor BIS

Datum nieuwsfeit: 21-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BIS BEDRIJFSINFORMATIESERVICE

Sony kiest voor BIS

Ridderkerk, 21 februari 2002 BIS Bedrijfs Informatie Systemen BV, marktleider in de Nederlandse markt voor presentatie apparatuur, maakt vandaag bekend dat zij een contract heeft afgesloten met Sony. Sony is één van de toonaangevende producenten van (consumenten)elektronica in de wereld.

High-tech producten
De high-tech producten van Sony vormen een uitstekende uitbreiding van het huidige assortiment van BIS. De producten zijn van hoge kwaliteit, mooi vormgegeven en kenmerken zich door een gezonde prijs-kwaliteitverhouding. De Sony producten die BIS gaat verkopen zijn o.a. multimediaprojectoren, plasmaschermen, Plasma TVs en videoconferencingsystemen.

Videoconferencing
Videoconferencing is een uiterst modern communicatiemedium dat ook binnen de kleinere en middelgrote bedrijven steeds populairder wordt. Videoconferencing combineert de snelheid van telefonisch overleg met de ontegenzeggelijke kracht van het beeld. De moderne communicatie apparatuur garandeert dat zonder tijdsverlies en zonder reis- en verblijfskosten vergaderd kan worden op ieder willekeurig moment vanaf iedere willekeurige plek. Gebruikers van videoconferencingsystemen hebben meer grip op hun tijdindeling. Videoconferencing is een efficiënte toepassing in het moderne zakenleven.

Speciale actie
De samenwerking met Sony komt voor BIS op een gunstig moment. Sony heeft een bijzondere inruilactie voor videoconferencingsystemen ontwikkeld. Tot en met 30 april 2002 kunnen bezitters van een videoconferencingsysteem dat door veroudering, technische beperkingen, mindere bedieningsvriendelijkheid, afschrijving of (te) dure onderhoudscontracten aan vervanging toe is, deze bij BIS inruilen voor een modern videoconferencingsysteem van Sony, waarbij de inruilkorting kan oplopen tot EUR 5.000.

Meer informatie
Voor meer informatie over de samenwerking met Sony en de bijzondere inruilactie kunt u bellen met Ronald Visser, General Manager: tel.
0180 486777 (BIS Ridderkerk) of 020 6911921 (BIS Amsterdam). Maar u kunt natuurlijk ook e-mailen: (info@bis.nl).


---

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie