Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Waterschap Zuiderzeeland meet bestrijdingsmiddelen Flevoland

Datum nieuwsfeit: 21-02-2002
Bron: Waterschap Zuiderzeeland
Zoek soortgelijke berichten

Waterschap Zuiderzeeland

02-03
Lelystad, 21 februari 2002

Waterschap Zuiderzeeland meet bestrijdingsmiddelen in Flevoland Het Waterschap Zuiderzeeland heeft in de periode 1998-2000 onderzoek gedaan naar bestrijdingsmiddelen in het oppervlaktewater, de waterbodem en de neerslag in de provincie Flevoland. Belangrijkste conclusie is dat in 1998 de meeste bestrijdingsmiddelen zijn aangetoond en de meeste normoverschrijdingen hebben plaatsgevonden. In 1999 heeft een sterke verbetering van de waterkwaliteit plaatsgevonden. De sterke verbetering van de waterkwaliteit heeft zich in 2000 niet voortgezet.

Elk jaar verricht het waterschap onderzoek naar bestrijdingsmiddelen in oppervlaktewater. Dit onderzoek is van belang om te weten hoe ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie