Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Psychotherapie in getallen

Datum nieuwsfeit: 21-02-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Trimbos Instituut

Nieuwsflits

Psychotherapie in getallen
Onlangs verscheen in de Trimbos-reeks de publicatie Psychotherapie in getallen, een kwantitatief, systematisch overzicht van het aanbod en het gebruik van ambulante psychotherapie. Het rapport is een verslag van een overzichtsstudie die in opdracht van het ZON Programma 'Doelmatigheid Ambulante Psychotherapie' is uitgevoerd door het Trimbos-instituut. Het instituut was gevraagd om op basis van een secundaire analyse van bestaand materiaal een antwoord te vinden op vragen als: hoeveel patinten worden jaarlijks gezien door psychotherapeuten, wat zijn bij hen de voornaamste klachten, hoe ziet de doelgroep psychotherapie eruit en hoeveel allochtonen bevinden zich onder ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie