Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aandacht voor de verkiezingen op internet

Datum nieuwsfeit: 21-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: KNMG
Zoek soortgelijke berichten

Artsennet


Verkiezingen in aantocht

Op internet wordt ruimschoots aandacht besteed aan de komende verkiezingen; via kieshulp uw politieke voorkeur vaststellen, vergelijking verkiezingsprogramma's op zorgthema's, verklaring van het Haagse jargon en sites die het laatste verkiezingsnieuws bieden.

Zoekmachine polderwensen (bron:Infodrome) Verkiezingsprogramma's van verschillende politieke partijen doorzoeken op verkiezingsthema's en politieke issues. U kunt o.a. zoeken op zorgstelsel, wachtlijsten of op eigen trefwoord.

Verkiezingsprgramma's politieke partijen CDA, ChristenUnie, D66, GroenLinks, Leefbaar Nederland, PvdA, SP, SGP, VVD.

Nederland kiest (bron: NOS, NOVA, Den Haag Vandaag) Omvangrijke site met o.a. laatste verkiezingsnieuws, het Nederlandse kiesstelsel nader verklaard, stemwijzer met vergelijking verkiezingsprogramma's op thema Zorg.

PAM-markt
Op de Politieke aandelenmarkt speculeren mensen met echt geld op de uitkomst van de verkiezingen in mei.

Kieshulp (bron: kennisnet)
Test met 40 vragen: welke partij past het beste bij je mening.

Vergelijking verkiezingsprogramma's (bron:LHV) Selectie uit de verkiezingsprogramma's op gezondheidszorg relevant voor huisartsen.

Politiek.zorgportaal.nl (bron: AVVV)
Site van Algemene Vergadering Verplegenden en Verzorgenden en Elsevier Gezondheidszorg geheel gewijd aan de Tweede-Kamerverkiezingen.

Aangeschoten wild..Haagse kaasstolp...stofkammethode. Waar gaat het eigenlijk over? (bron:nrc)
De politiek en haar jargon. Haagse taal biedt drie verklarende politieke A-Z overzichten:

* Hoog haags > Eufemismen, woorden die in de politiek een andere betekenis hebben gekregen dan in het dagelijks leven, woorden die door politici zijn bedacht en die ook alleen maar door politici zouden kunnen zijn bedacht.

* Politieke Begrippen > Termen die regelmatig worden gebruikt in de politiek en omschrijvingen van staatsrechtelijke begrippen.
* Afkortingen > Veelgebruikte afkoring in Den Haag.
logo
Patiëntenpalet

Congres KNMG - ZonMw
7 en 8 maart 2002
accreditatie voor congres online inschrijven

Verkiezingen 2002

Vergelijking verkiezings-programma's op zorgthema's, verklaring van het Haagse jargon en sites die het laatste verkiezingsnieuws bieden. Een overzicht van sites op internet over de verkiezingen.

exclusief leden

Een aantal diensten op de KNMG-site is exclusief voor leden. Nadat u bent ingelogd ziet u deze extra optie in het linkermenu.

© copyright 2002 KNMG home

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie