Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 21-02-2002

Datum nieuwsfeit: 21-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 21-02-2002 Mediaberichten 21 februari (16.30 uur)

MAASBREE Aanhouding verdachte

MAASBREE De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 21-jarige inwoner van Kerkrade aangehouden op de Dorpsstraat. De verdachte werd op heterdaad betrapt door een 29-jarige inwoner van Maasbree, toen hij probeerde in te breken in diens auto. De man werd gewaarschuwd door zijn buurman, die een vreemde man in de auto zag zitten. Hierop is de eigenaar naar buiten gelopen en heeft hij de 21-jarige in de kraag gegrepen. De politie werd gewaarschuwd, die de man heeft aangehouden en overgebracht naar het bureau. Tegen de verdachte zal proces-verbaal worden opgemaakt.

ROERMOND Winkeldief aangehouden

ROERMOND De politie heeft woensdagmiddag in een winkel aan de Steenweg een 16-jarig meisje uit Baexem aangehouden voor winkeldiefstal. Ze had uit de winkel een paar schoenen gestolen ter waarde van ongeveer 20 euro. Daarbij werd ze door het beveiligingspersoneel betrapt. De gewaarschuwde politie heeft haar aangehouden. De zaak wordt met toepassing van een HALT-procedure afgehandeld.

VENLO Winkeldief aangehouden

VENLO De politie heeft woensdagmiddag in een winkel aan het Monseigneur Nolensplein een 36-jarige man uit Venlo aangehouden voor winkeldiefstal. Hij had een gering geldbedrag gestolen uit een geldlade op de toiletruimte. Een getuige sprak de man hierop aan, waarna de verdachte agressief reageerde. Winkelpersoneel heeft de man vervolgens staande gehouden. Het winkelpersoneel wilde de man een winkelverbod opleggen maar de man reageerde zo agressief dat het winkelpersoneel de politie waarschuwde. Deze heeft hem vervolgens aangehouden. De verdachte zal zich binnenkort in het kader van snelrecht moeten verantwoorden voor de rechter.

LIMBURG-NOORD 650 bekeuringen bij snelheidscontroles

LIMBURG-NOORD De politie heeft donderdag, woensdag en dinsdag bij snelheidscontroles in Weert, Mook, Stramproy, Venlo, Lomm, Echt, Linne, Venray, Leunen en Belfeld 650 bekeuringen uitgedeeld.

WEERT Op de Kempenweg zijn donderdagmiddag 81 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 660 gecontroleerde voertuigen bedroeg 152 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan.

MOOK Op de Rijksweg zijn donderdagmorgen 90 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 1140 gecontroleerde voertuigen bedroeg 74 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

STRAMPROY - Op de Julianastraat zijn woensdag 75 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 840 gecontroleerde voertuigen bedroeg 82 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

VENLO Op de Sint Urbanusweg zijn woensdagmiddag 68 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 359 gecontroleerde voertuigen bedroeg 88 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

LOMM Op de Rijksstraatweg zijn woensdagmorgen 19 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 433 gecontroleerde voertuigen bedroeg 103 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan.

ECHT - Op de Houtstraat zijn dinsdagmiddag 77 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 1040 gecontroleerde voertuigen bedroeg 77 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

LINNE - Op de Rijksweg zijn dinsdag 44 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 2140 gecontroleerde voertuigen bedroeg 116 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan.

VENRAY - Op de Noordsingel zijn dinsdagmiddag 93 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 732 gecontroleerde voertuigen bedroeg 75 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

LEUNEN - Op de Albionstraat zijn dinsdagmiddag 41 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 539 gecontroleerde voertuigen bedroeg 75 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

BELFELD - Op de Rijksweg Zuid zijn dinsdagmiddag 62 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 1362 gecontroleerde voertuigen bedroeg 79 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie