Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Groenink, Kleisterlee en Netelenbos te gast op Carrièrebeurs

Datum nieuwsfeit: 22-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Persbericht

Groenink (ABN Amro), Kleisterlee (Philips) en minister Netelenbos te gast Prominente CEO's op De Nationale Carrièrebeurs

Op 22 en 23 februari wordt de vijfde editie van De Nationale Carrièrebeurs georganiseerd in de Amsterdam RAI. De Nationale Carrièrebeurs is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot het grootste landelijke carrière-evenement. De beurs zal worden geopend door minister Vermeend (Sociale zaken en werkgelegenheid).

Op De Nationale Carrièrebeurs 2002 zullen ruim 120 bedrijven, overheids- en onderwijsinstellingen aanwezig zijn, waaronder ingenieursbureaus, accountantskantoren, banken, multinationals, intermediairs, ICT-bedrijven en overheidsinstellingen.
De Nationale Carrièrebeurs wordt in 2002 voor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie