Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven e.o 22-02-2002

Datum nieuwsfeit: 22-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 21-02-2002 3e Persbericht donderdag 21 februari 2002

Politieberichten

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Donderdagmiddag rond 15.15 uur is in een winkel op de Vrijstraat een 27-jarige man zonder bekende woon of verblijfplaats aangehouden. De man ging daar de winkel binnen terwijl hij een winkelverbod had. Op vordering de winkel te verlaten weigerde de man te gaan. De gewaarschuwde politie heeft verdachte overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Zakkenrollers actief
Donderdagmiddag zijn zakkenrollers actief geweest in de binnenstad van Eindhoven. Vijf vrouwen deden aangifte van zakkenrollerij. In winkels op en in de Rechtestraat gebeurde het driemaal en tweemaal in een winkel op de Demer. Bij de slachtoffers werd de portemonnee uit hun tas gehaald. De buit bestond hoofdzakelijk uit pasjes, persoonlijke papieren en ongeveer 700 Euros.

In een winkel op het Winkelcentrum Woensel is donderdagmiddag rond 15.45 uur van een 43-jarige vrouw uit Eindhoven haar portemonnee gestolen. Bij het verlaten van de winkel liep een onbekende man tegen haar op. Buitengekomen voelde ze dat de portemonnee uit haar jaszak verdwenen was. In de portemonnee zaten meerdere pasjes.

Gemert: Fietskijkdag
Op zaterdag 23 februari 2002, wordt tussen 10.00 en 15.00 uur, een fietskijkdag gehouden aan het politiebureau, Komweg 45 in Gemert. Aan dit politiebureau staan een hoeveelheid fietsen, waarvan de eigenaar niet te achterhalen is. Belangstellenden kunnen op zaterdag 23 februari a.s. komen kijken of hun gestolen / ver-loren fiets erbij staat. Men dient wel gegevens van de gestolen of verloren fiets mee te brengen.

Gemert: Verdachte diefstal uit winkel aangehouden Donderdag rond 18.00 uur is een 28-jarige man uit Helmond aangehouden. Even daarvoor had hij uit een winkel aan de Kapelaanstraat enkele fietssloten weggenomen zonder deze bij de kassa af te rekenen. De gewaarschuwde politie trof de man op de Prins Bernhardlaan aan. De man is voor onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Valkenswaard: Zakkenrollen
Dondermiddag tussen 15.30 en 16.00 uur is van een 74-jarige vrouw uit Valkenswaard haar portemonnee gestolen. Zij was aan het winkelen op de Van Bruhezerdal. Toen ze wilde afrekenen aan de kassa bemerkte ze dat de portemonnee uit haar jaszak verdwenen was. In de portemonnee zaten enkele pasjes, persoonsbescheiden en 70 Euros.

In een winkel op de Kardinaal de Jongstraat is donderdagmiddag rond 15.45 uur van een 53-jarige vrouw uit Helmond haar portemonnee gestolen. Zij wilde bij de kassa afrekenen en bemerkte dat de portemonnee uit haar jaszak verdwenen was. In de portemonnee zaten diverse pasjes, persoonsbescheiden en ongeveer 40 Euros.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie