Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regiopolitie Groningen 22-02-2002

Datum nieuwsfeit: 22-02-2002
Bron: Politie Groningen
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Groningen, plaats: Groningen/Uithuizermeeden 22-02-2002 Persberichten Regiopolitie Groningen (middageditie) Vrijdag 22 februari 2002

Editie vrijdagmiddag

Groningen: hennepkwekerij
In een bovenwoning aan de Gelkingestraat in Groningen trof de politie vrijdagmiddag een professionele hennepkwekerij. Bij de politie was informatie binnengekomen over een mogelijke hennepplantage in de woning waarna een onderzoek volgde. In de woning werden ongeveer 1000 hennepplanten in beslag genomen alsmede de belichting- en bevochtigingapparatuur en filters. Het is nog onduidelijk wie de eigenaar van de hennepkwekerij is. De bewoner van het pand kon nog niet worden gehoord. De politie stelt een onderzoek in.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie