Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rijrichting Zoeterwoudsesingel omgedraaid

Datum nieuwsfeit: 22-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Leiden

Rijrichting Zoeterwoudsesingel omgedraaid

De asfalteringswerkzaamheden op de Zoeterwoudsesingel tussen de Herenstraat en de Lammenschansweg worden vandaag afgerond. De Zoeterwoudsesingel is aan het eind van de middag open voor doorgaand verkeer vanuit de richting Herenstraat, Witte Singel en Doezastraat in de richting Lammenschansweg. De rijrichting op de Zoeterwoudsesingel is hiermee omgedraaid.

BOUWEN EN WONEN - Na het afronden van de werkzaamheden aan de Zoeterwoudsesingel gaat de gemeente verder aan de overkant van de singel, de Jan van Houtkade. De kade wordt vrijdagmiddag afgesloten voor doorgaand verkeer. De parkeerplaatsen worden aangepast en er komt een vrijliggend fietspad op de Jan van Houtkade. Het verkeer in de richting Herenstraat, Witte Singel en Doezastraat wordt omgeleid. Dit staat met borden aangegeven. De bussen van Connexxion vanaf de Lammenschans richting Witte Singel en Noordeinde rijden tijdelijk via de Breestraat. De bussen vanaf de Witte Singel rijden uiteraard via de Zoeterwoudsesingel. De werkzaamheden op de Jan van Houtkade duren naar verwachting tot eind maart.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie