Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Maasland en Maassluis in overleg over Dijkpolder

Datum nieuwsfeit: 22-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

22-2-2002

Maasland en Maassluis in overleg over Dijkpolder

Op 21 februari 2002 hebben burgemeester J. Sterkenburg-Versluis van Maassluis en wnd burgemeester H.J. Schartman van Maasland verder van gedachten gewisseld over het verzoek van de gemeente Maassluis om de Dijkpolder (gemeente Maasland) na een grenscorrectie te mogen inzetten voor woningbouw.
Het gesprek op 21 februari 2002 is een vervolg op het eerdere gesprek van 21 januari 2002. In januari 2002 is afgesproken dat de burgemeesters van beide gemeenten het verzoek van de gemeente Maassluis tot een grenscorrectie ten behoeve van woningbouw in de Dijkpolder nader zouden bespreken binnen het eigen gemeentebestuur. Zowel van de zijde van de gemeente Maasland, als van de zijde van de gemeente Maassluis is op 21 februari 2002 de bereidheid uitgesproken het gesprek hierover voort te zetten en zo mogelijk in minnelijk overleg tot overeenstemming te komen. Gegeven het feit dat het college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland in maart 2002 een uitspraak zal doen over de herindeling van de Westlandse gemeenten en over het verzoek van de gemeente Maassluis om bij deze herindeling de Dijkpolder toe te voegen aan het grondgebied van de gemeente Maassluis heeft Maassluis aangegeven het standpunt van G.S. af te wachten en na de uitspraak van G.S. de besprekingen voort te zetten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie